Для туристов

(0372)55-07-09 , 050-372-55-00

(0372)54-52-21 , 095-458-73-73

 

Для агентств

050-278-34-99

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Курс валют

1€ = 43,00 грн

1 у.o. = 43,00 грн

 

Cernăuți – Vinița – Uman – Kiev

 

Primirea grupelor la Cernăuți
Micul dejun
Cernăuți este un oraș vechi, ce constituie frumusețea și mândria Bucovinei. Peste 600 de ani de la prima atestare documentară, Cernăuții au făcut parte din mai multe state, de aceea aici s-au unit și s-au împletit diverse culturi, religii și obiceiuri ale multor popoare. Aici veți vedea și sinagoga evreiască, și  biserici catolice și ortodoxe, o biserică armenească – toate vecine între ele. Orașul atrage prin ritmul lent al vieții și prin farmecul austriac cu străzi  confortabile.

Vă așteaptă o excursie de panoramă, în timpul căreia veți lua cunoștință de centrul istoric  
Inegalabil al Cernăuților. În fața D-voastră se vor deschide piețele unicale ale orașului, fiecare dintre ele având farmecul ei: Piața turcească, cu fântâna ei de secole, cu baia turcească, cu havuze frumoase și cu un ceas din flori; Piața Sfintei Cruci din care se deschide panorama catedralei Înălțarea Sfintei Cruci și „casa-corabie” care „plutește” pe străzile Cernăuților; Piața Filarmonicii – unul din locurile preferate ale locuitorilor pentru întâlniri și plimbări; Piața centrală care este inima orașului, cu clădirea Primăriei, alte clădiri frumoase, cu muzeul de artă pe care se află un panou mare, original; Piața Teatrului - centrul cultural al Cernăuților unde veți vedea și una dintre cele mai impozante clădiri – cea a Teatrului muzical-dramatic „Olga Kobâleanska”.

În timpul excursiilor veți trece numaidecât și pe strada pentru pietoni – „Olga Kobâleanska”. Fiecare clădire de pe această stradă este unică în felul ei și are propria sa  istorie. Ghidul va împărtăși cu bucurie tainele și legendele legate de strada „domnească” a Cernăuțiului.

Excursie

Plecarea spre Vinița

Prânzul

În Vinița, Chiar în albia râului Bugul de Sud se află havuzul Roshen, cel mai mare havuz muzical – luminiscent din Europa. El întră în topul celor zece havuzuri naturale de acest fel din lume. Mii de turiști, vizitând aceste locuri, rămân încântați de frumusețea și splendoarea lui.

Plecarea spre Umani. Cazarea la hotel. Cina.

 

Micul dejun.

Vizitarea unui loc unical – Parcul dendrologic Sofievca.

Parcul dendrologic Sofievca este unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Europei. Acest parc a fost creat de arhitectecți din Europa de Vest pentru contele polon Potoțki și soția acestuia, Sofia. Mai târziu parcul a fost restaurat de familia regală rusească. Parcul Sofievca este renumit atât în Ucraina, cât și peste hotarele ei, fiind considerat o operă de artă. În lume există doar câteva parcuri de acest fel.

Excursie liberă. Prânzul.
Plecarea spre Kiev.

Cazarea la hotel. Cina. Timp liber pentru plimbări prin Kievul de seară. Odihna.

 

Micul dejun.

Kievul este un oraș european cu un trecut legendar și cu un potențial cultural foarte mare. Aici se află peste 30 de muzee, peste 2000 de monumente de arhitectură, 33 de teatre și multe săli de expoziție. Kievul este unul dintre cele mai verzi orașe din lume, care cuprinde 60 de parcuri, iar străzile sunt înfrumuseţate de tei veci și castani falnici.

Despre aceea că Kievul este deosebit, îți dai seama de îndată ce întri în acest oraș. Plimbându-vă prin acest oraș, veți vedea că el este deosebit. Doar aici veți putea să admirați frumusețea Lavrei, a Niprului, a Grădinii Botanice, a parcurilor splendide, a dealului Vladimir. Vizitând odată acest oraș, veți dori nu o dată să reveniți.

Excursie prin Kiev.

Timp liber. Prânzul. Plecarea oaspeților.

 

 

 

Можливо Вас зацікавить:

Вверх